Печі для піци — правильний вибір для розвитку бізнесу
Приготування піци — це завжди творчий, ефектний і захоплюючий процес, в якому величезне значення мають всі складові — інгредієнти, майстерність піццайоло і спосіб випікання. Тому, якщо вам потрібна професійна електрична піч для приготування смачної піци, питання її вибору буде мати критично важливе значення. Рентабельність піцерій незмінно висока, завдяки стабільно великому попиту на страви італійської кухні. Придбання високоякісного сучасного обладнання слід розглядати не як витрати, а як вигідні довгострокові інвестиції, здатні не просто принести прибуток, але вивести ваше підприємство громадського харчування на новий рівень.
Компанія DSTO на сторінках свого об'ємного онлайн-каталогу демонструє значний асортимент брендових професійних печей для приготування піци. Бажаючі придбати високоякісне, надійне і довговічне обладнання для піцерій, кафе, їдалень і ресторанів у Харкові та інших містах України, можуть зробити це за демократичними цінами і на самих вигідних умовах.
Електрична піч для піци — що потрібно знати покупцеві
Питання, як вибрати і де вигідно купити гідне обладнання для випічки смачною і ароматною піци, яка припаде до смаку всім відвідувачам закладу, не дає спокою бізнесменам, що відкриває піцерії. Перед тим, як зробити таку відповідальну покупку, необхідно ретельно продумати всі деталі, ознайомитися з асортиментом сучасних електронних печей для піци, а також зіставити власні вимоги і можливості різних моделей.
Можете вважати, що ви вже зробили половину справи, якщо визначилися з солідним, надійним виробником, чия репутація на ринку бездоганна і підтверджена численними відгуками. Далі потрібно розібратися з класифікацією обладнання.
За принципом роботи печі для піци поділяються на:
- Конвеєрні. Дорогі і габаритні печі, що вимагають великого простору для розміщення. Особливість — відсутність потреби в постійному контролі процесу приготування. На виході з теплової камери ви отримуєте готову піцу, яка не підгорає, завдяки конвекційним властивостями агрегату.
- Подові. Ця категорія печей володіє найвищою продуктивністю — тонкі піци випікаються за 4 хвилини (в окремих моделях максимальна температура може доходити до 500ºC). Досягається такий результат особливостями конструкції — Тени вгорі робочої камери і шамотний камень з ідеальною теплопровідністю внизу. Піца встановлюється на під, розташований посередині. Ще один важливий плюс подових печей — малі габарити. Для великих піцерій Харкова з великим потоком відвідувачів краще купити двоярусні моделі печей для піци. Робочі камери в них автономні і можуть виконувати замовлення максимально оперативно, подаючи готову страву буквально кожну хвилину.
- Ротаційні. Печі з обертовою поверхнею для випікання мають округлу форму, оригінальний дизайн і підсвічування, що перетворює приготування італійської піци в своєрідне шоу. Відвідувачам напевно сподобається спостерігати за процесом. Врахуйте, що габарити такого обладнання досить значні, як і його вартість, що робить недоцільним придбання для закладів, де піца — лише один з другорядних пунктів меню.
Купуючи дорогу піч для приготування піци, майте на увазі, що це обладнання може виконувати більше функцій, ніж випливає з його назви. Наприклад, без використання плити ви приготуєте в печі овочі для топінгу, чарівну карамель, деякі види випічки і десерти. При правильному виборі режиму можливості печі досить широкі.
При виборі слід неодмінно врахувати розмір внутрішньої робочої камери, оскільки цей параметр визначає, скільки саме піц і якого діаметру можна буде готувати одночасно. У число найбільш популярних і затребуваних моделей потрапляють подові печі з розміром каменю 66 Х 66 см, що створює умови для одночасного випікання 4 піц діаметром до 30 сантиметрів.
Ще один момент, який не можна ігнорувати покупцеві, це живлення печі. Професійні агрегати можуть бути трифазними, і для їх підключення потрібно 380 Ст. Печі з можливістю підключення до мережі 220 В, як правило, розраховані на одночасне приготування від 1 до 4 піц.
Професійна електрична піч для піци — особливості, вимоги, переваги
Професійні подові печі для піци — обладнання, до якості якого пред'являються високі вимоги. Хороша піч, в яку вкладає гроші власник бізнесу, повинна гарантувати закладу цілий ряд переваг:
- швидке нагрівання камер до дуже високих температур;
- утримання заданого температурного режиму на весь період приготування;
- швидке і рівномірний розподіл тепла для випікання без недоліків;
- висока продуктивність;
- стійкість до інтенсивних навантажень;
- виключне якість, міцність і надійність всіх складових обладнання;
- ощадлива витрата енергії;
- легкість у догляді;
- довговічність.
У електричних подових моделей печей для приготування піци є ще кілька важливих плюсів, в порівнянні з газовими та дров'яні, які, до речі, користуються помітно меншим попитом серед рестораторів. Печі, що працюють від мережі, володіють наступними особливостями:
- легкість монтажу — досить встановити і включити в розетку;
- можливість використовувати обладнання для виїзної торгівлі;
- широкі можливості налаштувань температури, завдяки сучасній електроніці;
- набагато більш доступна вартість, ніж у дров'яних і газових аналогів;
- універсальність — можна встановлювати і в маленьких кафе, і у великих мережевих піцеріях.
Від дотримання умов випікання залежить і зовнішній вигляд готової страви, і його смакові якості. Обидва ці фактори критично важливі на стадії реалізації. Тому вибір гідної печі для будь-якого власника піцерії (та інших закладів громадського харчування, що мають в меню піци) однозначно буде мати вирішальне значення для успіху бізнесу.
Від чого залежить вартість обладнання для випічки піци
Ціна печі для піци безпосередньо залежить від таких факторів, як бренд, продуктивність, габарити, матеріали та наявність додаткового функціоналу. Професійна електропіч, потужна і продуктивна, не може бути дешевою, але це саме та техніка, яка окупається в рекордно швидкі для подібного обладнання терміни. Гарантувати максимально ефективну роботу повинен грамотний вибір конкретної моделі.
Пиццерийный бізнес, як показує багаторічна практика, повністю виправдовує себе з точки зору інвестицій, тому при правильному підході успіх забезпечений. Під правильним підходом, в першу чергу, розуміється купівля професійного, довговічного обладнання від провідних виробників, які гарантують його якість і бездоганну роботу протягом довгих років.
Якщо вам важко визначитися з вибором, кваліфіковані співробітники компанії DSTO завжди готові надати вам вичерпні консультації щодо характеристик та можливостей тієї або іншої моделі. Величезний практичний досвід постачання спеціалізованого обладнання для закладів громадського харчування дозволяє нам з великим успіхом займатися комплексним оснащенням ресторанів. Ви також можете розраховувати на повноцінне супровід техніки як до, так і після продажу.
- Що таке конвекційна піч для громадського харчування?Головна відмінність конвектомата від традиційних печей — здатність підтримувати в кожній точці підготовлюваного блюда однакову температуруПовна версія статті
- Меблі з нержавіючої сталі на замовлення у Харкові для громадського харчуванняВиготовлення меблів з нержавіючої сталі на замовлення у Харкові — високо затребувана послуга, якою користуються як підприємці в сфері ресторанного бізнесу, так і досвідчені власники закладів громадського харчування.Повна версія статті