Кошик
26 відгуків
+380 (66) 803-98-98
+380 (98) 837-34-50
+380 (96) 933-38-88
ОБЛАДНАННЯ ТА МЕБЛІ ДЛЯ ЇДАЛЕНЬ І РЕСТОРАНІВ
Кошик

Ротаційні печі

в виде галереив виде списка

Відносно новим, але при цьому неймовірно популярним видом професійного обладнання для пекарні, супермаркету, кондитерської є ротаційні печі. Особливістю цього сучасного пристосування є технологія поєднання механізмів обертання приготавливаемого продукту і конвекції потоків гарячого повітря. Піч ротаційна на одну, дві, три, чотири візки, здатна забезпечити максимально рівномірний розподіл температури усередині духової камери, що дуже позитивно позначається на якості виробленої випічки.

залежно від торгової марки і моделі печі ротаційні можуть мати деякі особливості. Ротаційні печі Sveba виготовляються в Швеції, Bongard —імпортуються з Франції, Sottoriva — поставляються з Італії. Всі вони мають як плюси, так і мінуси, як відмінності, так і загальні риси. 

До загальних достоїнств ротаційних печей можна віднести:

  • ефективність роботи;

  • високу якість випічки;

  • вдосконалену технологічність;

  • високу продуктивність;

  • універсальність;

  • можливість доукомплектування різними допоміжними елементами (парогенератором, низькошвидкісних вентилятором, сучасними електронними панелями).

Пекарське обладнання також розрізняється за типом нагрівальних елементів. Піч ротаційна електрична нагріває повітря за допомогою Тенів, відрізняється надійністю і потужністю. Більш економною вважається піч ротаційна газова. На питання «Яка ж з печей краще і зручніше?» однозначної відповіді бути не може. Це повинен вирішити кожен пекар і інвестор для себе сам. Приходьте до нас на виставку професійного обладнання в Харкові або замовляйте на сайті — ви в будь-якому випадку підберете оптимальну модель. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner