Кошик
26 відгуків
+380 (66) 803-98-98
+380 (98) 837-34-50
+380 (96) 933-38-88
ОБЛАДНАННЯ ТА МЕБЛІ ДЛЯ ЇДАЛЕНЬ І РЕСТОРАНІВ
Кошик

Витяжки

В даному розділі представлені лише деякі розміри виробів, які користуються великим попитом. Якщо Ви не знайшли потрібного Вам розміру виробу, зверніться до менеджерів за телефонами або через сайт. Ми запропонуємо Вам будь-який інший розмір виробу, прорахуємо і зорієнтуємо по терміну його виробництва. Усі ваші побажання щодо розмірів, комплектації, особливостей виробів можуть бути враховані при прорахунку і виробництві.

в виде галереив виде списка

Парасолі витяжні для вентиляції з нержавіючої сталі

Витяжний зонт – промислове професійне обладнання, яке виготовляється з нержавіючої сталі. Зазвичай вентиляційні зонти монтуються над фритюрниць, печами, плитами або в центральній частині кухні в ресторані, кафе та інших закладах громадського харчування.

З допомогою кухонного витяжного зонта вдається забезпечити на кухні відтік неприємних запахів і брудного повітря. Більш складні і дорогі моделі парасольок оснащуються жироуловителем, який не тільки видаляє неприємні кухонні запахи, але і вловлює краплі жиру, забезпечуючи чистоту приміщення.

Різниця між промисловими і побутовими витяжними вентиляційними парасолями незначна: вона полягає в розмірах і потужності обладнання, а також в інших видах фільтрів. У той же час витяжні зонти, які встановлюють у просторих кухнях приватних будинків або котеджів, від промислових майже нічим не відрізняються.

В нашому магазині – величезна кількість пристінних та острівних витяжних зонтів від виробника, купити які ви можете по самій вигідною ціною. Це витяжні зонти, які можуть використовуватися в кухнях і залах кафе, ресторанів та інших закладів. Витяжні зонти комплектуються жировловлювачами, також виконаними з нержавіючої сталі.

Витяжний зонт для ресторанів (з жироуловителем тощо): пристрій

Витяжний зонт зазвичай має трапецієподібну або прямокутну форму. Підключення обладнання відбувається безпосередньо до вентиляційної системи. Найбільш поширеним матеріалом для таких парасольок є нержавіюча сталь, оскільки вона володіє рядом необхідних особливостей:

  • Корозійна стійкість. Від впливу перепадів температур і високої вологості, які характерні для ресторанів та харчування, метал не іржавіє.
  • Стійкість до деформації. Навіть при малій товщині, лист нержавіючої сталі відмінно зберігає форму і не деформується в процесі експлуатації.
  • Малу вагу. Виготовлені з нержавіючої сталі витяжні зонти можуть легко монтуватися до стелі без додаткових опор і кріплень.

Основна частина забруднень видаляється з допомогою акрилового фільтра. Витяжний промисловий парасолю з рециркуляцією використовує вугільний фільтр тонкої очистки повітря. З допомогою искрогасящей сітки конструкція захищається від загоряння і перегріву. Особливо важлива така деталь, якщо парасолька встановлюється над приладами з відкритим полум'ям.

Всі фільтруючі елементи необхідно своєчасно очищати і замінювати. Вугільні фільтри не підлягають очищенню, тому після досягнення певного рівня забруднення, їх потрібно замінити. Акрилові фільтри можуть очищатися і встановлюватися повторно. Але в результаті прання вони втрачають форму, тому їх вторинне використання обмежене.

Вентиляційний зонт з жироуловителем обов'язково необхідний на кухні. Кіптява, пар, частинки жиру, краплі та інші забруднення на перший погляд можуть бути непомітними, але з часом залишають на всіх поверхнях кухні ресторану або громадського харчування шар бруду, очистити який не так вже й просто. Крім того, залишки газу і запах пригорілої їжі не несе користі для здоров'я співробітників.

Промислові витяжні парасольки від виробника: різновиди конструкцій

В залежності від конструктивних особливостей розрізняють острівні і пристінні вентиляційні зонти. Система очищення повітря може бути витяжною або припливно-витяжною. Парасольки виконують видалення відпрацьованого повітря за межі приміщення, а припливно-витяжні здійснюють очищення повітря і його повернення назад у кухню.

Вибираючи вентиляційні зонти, необхідно брати до уваги необхідний рівень повітрообміну, розміри і кількість пристроїв для приготування їжі, а також місце розміщення вентиляційного обладнання. Для промислових кухонь рекомендовано використовувати витяжки, розміри якої на 100 мм більше, ніж габарити варильної поверхні.

Пристінні парасольки фіксуються на поверхні стіни. Такі моделі можна швидко і легко підключити до витяжного каналу. Зазвичай при проектуванні кухні громадського харчування, варильні поверхні ставляться поряд з вентиляційним каналом для більш простих монтажних робіт. Завдяки невеликій довжині воздуховода, відпрацьоване повітря буде ефективно переміщатися назовні.

Витяжні зонти острівного типу є більш універсальними, оскільки можуть встановлюватися в будь-якій частині кухні і кріпляться до стелі. Зазвичай їх розташовують над кухонним островом, в який вбудована плита чи варильна поверхня. Також моделі застосовуються для промислових кухонь їдалень і ресторанів, які мають велику площу. На маленьких кухнях установка витяжного зонта острівного типу виправдана тільки у випадку, якщо варильна поверхня розташовується біля вікна.

Вибираючи витяжний зонт з жироуловителем, важливо правильно розрахувати потужність конструкції. Вона повинна відповідати площі кухні. Найпродуктивніша витяжка підійде для кухонь з площею до 25 кв. м. Не слід брати витяжні зонти з дуже великим запасом потужності, оскільки висока продуктивність відрізняється підвищеною гучністю в процесі роботи, що може бути неприйнятним для маленького приміщення. Нормальний рівень шуму 40 дБ, але допустимо – 70 дБ.

Кухонний вентиляційний зонт: рекомендації по догляду

Промислове обладнання будь-якого виду вимагає регулярного догляду – це допомагає продовжити експлуатаційний термін і забезпечити високий рівень ефективності. Оскільки ключовою функцією витяжного зонта є очищення повітря, на його конструкції у великій кількості накопичується кухонні кіптява і жир. Після тривалої роботи це може призвести до зниження якості вентиляції і погіршення зовнішнього вигляду. Тому важливо регулярно проводити роботи по очищенню витяжного зонта для підтримання його чистоти і справності.

Щодня з витяжки необхідно знімати і вимивати за допомогою миючих засобів всі фільтри і резервуари для накопичення жиру. Незнімні частини витяжного промислового парасольки обтираються ганчірочкою або губкою, а знімні елементи замочуються в спеціальному очисному розчині і промиваються водою. Не слід також забувати про очищення повітроводів, оскільки саме вони відповідають за циркуляцію повітряного потоку.

Деякі кухонні витяжні зонти мають вбудовану функцію мокрої очистки. За допомогою миючого засобу, розчиненого в гарячій воді, пристрій виконує самоочищення. Такі моделі вентиляційних пристроїв коштують дорожче, ніж звичайні пристрої, але їх ціна виправдана зниженням часових та трудових витрат на щоденне миття.

Як правильно вибрати витяжний зонт з нержавійки?

Непросто сделать выбор среди всего предложенного разнообразия? Не рискуйте: неправильно подобранная вытяжка не решит поставленной перед ней задачи. Одинаково нежелательна недостаточная и чрезмерная ее работа. Лучше позвоните нам – мы подберем для вас вытяжку, которая отлично будет справляться со своими обязанностями.

Предлагаем различные конструкционные решения любых габаритов. Возможно выполнение вытяжного зонта и другого оборудования нестандартных форм и комплектации по индивидуальному заказу.

Звоните – мы отвечаем с удовольствием на ваши звонки.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner