Допоміжне обладнання
У цьому розділі представлено допоміжне обладнання для закладів громадського харчування, який може використовуватися у різних виробничих циклах кафе і ресторанів. Це колоди для рубання м'яса, вішала для туш, підстави під теплове обладнання, стенди, полиці, скрині та інше обладнання з нержавіючої сталі.
Чому нержавійка?
-
Вона довговічна, витримує серйозні механічні навантаження.
-
На ній не утворюються невивідні плями, вона не вбирає запахи.
-
Нержавійка легко миється і не доставляє клопоту в процесі експлуатації.
У нас ви можете вибрати і купити готову обладнання для громадського харчування або зробити замовлення на виготовлення унікальних моделей. Вони можуть мати розміри, відмінні від стандартних, а також оснащуватися додатковими елементами і функціями.
Ми готові вислухати ваші побажання і розробити ескіз проекту вашого майбутнього обладнання. Також ми можемо допомогти вибрати стандартне обладнання, яке буде відповідати обсягам і особливостям вашого виробництва.
Зателефонуйте нам по телефону, щоб обговорити подробиці взаємовигідного співробітництва.
Ми доставляємо ваші покупки по всій Україні.