Кошик
26 відгуків
+380 (66) 803-98-98
+380 (98) 837-34-50
+380 (96) 933-38-88
ОБЛАДНАННЯ ТА МЕБЛІ ДЛЯ ЇДАЛЕНЬ І РЕСТОРАНІВ
Кошик

Сковороди перекидні

в виде галереив виде списка

Сковороди перекидні

Сковороди електричні промислові — це особливий вид професійної спецобладнання, призначений для приготування різних страв на кухнях великих ресторанів, кав'ярень і столових. Це обладнання дуже зручно в тих випадках, коли необхідно одноразово посмажити або протушкувати велику кількість продуктів за короткий час.

Сковорода електрична опрокидывающаяся максимально пристосована для кухонь закладів громадського харчування.

Серед переваг даного виробу можна виділити наступне:

  • промислова сковорода є повноцінним елементом кухонного обладнання;
  • забезпечена зручним механізмом підняття/опускання і перекидання жарочної чаші;
  • швидко і рівномірно прогрівається;
  • здатна автоматично підтримувати необхідну температуру;
  • проста в обслуговуванні.

Професійна сковорода виготовляється з нержавіючої сталі, що дуже раціонально в умовах вологого жаркого мікроклімату кухні. Вона може використовуватися як самостійний кухонний агрегат або як елемент технологічної лінії.

Для того щоб функціональна гриль сковорода стала частиною кухонної зони вашого закладу, досить вибрати підходящу модель в товарному каталозі та оформити замовлення. Ви можете придбати професійне обладнання для пекарні, ресторану, їдальні, супермаркету, кафе, кондитерської, піцерії, готелі оптом і в роздріб.

Промислова опрокидывающаяся электросковорода: способи готування і плюси для закладів громадського харчування

Сучасну кухню в закладі громадського харчування складно уявити без такої речі, як електрична опрокидывающаяся промислова сковорода. Вона значно підвищує продуктивність роботи і дозволяє збільшити об'єм клієнтів, який може обслужити кафе або ресторан. У підсумку электросковорода в найкоротший термін окупається і через деякий час починає приносити бізнесу відчутний прибуток. Присутність такого агрегату на кухні свідчить про професійний підхід керівництва до організації робочого процесу.

Будь-який професіонал знає, що страва, приготовлена на такому обладнанні, відрізняється насиченим смаком і може задовольнити запити навіть найвимогливіших клієнтів. Якщо говорити про методи обробки їжі, які надає промислова сковорода опрокидывающаяся, то тут є безліч різних варіацій. Мова йде про:

  • смаженні;
  • запіканні;
  • пасеруванні;
  • гасінні;
  • припускании.

Як видно з цього списку, промислова электросковорода дозволяє використовувати найбільш популярні варіанти готування. Це сприяє відчутного розширення меню їдальні, кафе чи ресторану. При наявності навченого персоналу, сковорода електрична опрокидывающаяся може зробити справжню революцію на кухні будь-якого закладу. Саме поєднання цих факторів дає найбільш відчутний результат. Зрозуміло, клієнти також відчують поява нового обладнання, що спричинить за собою зростання відвідуваності і, відповідно, поліпшення фінансової сторони питання.

Електрична опрокидывающаяся сковорода для громадського харчування і її конструкція

Промислова электросковорода настільки завоювала велику популярність неспроста. Головною перевагою обладнання такого роду є його конструкція. Вона розроблена відповідно до вимог професійних кухарів, а великі виробники регулярно вдосконалюють її можливості. Опрокидывающаяся сковорода створена спеціально для приготування їжі у великих обсягах і розрахована на тривалий термін експлуатації. Причому вона має всі необхідні механізми захисту від перевантаження і температурних перепадів.

Якщо говорити про ключові елементи конструкції такої речі, як промислова электросковорода, то можна виділити 4 основних вузла. Цей перелік включає в себе:

  • Чаша для їжі, оснащена спеціальним механізмом для перекидання. Управління процесом може бути ручним або автоматичним в залежності від конкретної моделі. Перекидаються промислова сковорода має в наявності спеціальні бортики, що перешкоджають розбризкуванню жиру і масла.
  • Нагрівальний елемент. Найчастіше подібне обладнання оснащується трубчастим електронагрівачем, який вкрай ефективний при теплових операціях з їжею. Сучасна промислова сковорода опрокидывающаяся в більшості випадків працює саме на Тені.
  • Кришка – утримує тепло під час процесу готування і запобігає потраплянню сторонніх елементів у страву.
  • Опорний механізм. Найчастіше виконаний у вигляді ніжок, які можуть бути регульованими або стаціонарними. Перші дають серйозну перевагу в плані мобільності, а другий варіант більш надійний.

Звичайно, промислова опрокидывающаяся сковорода різних моделей може відчутно відрізнятися в плані конструкції і оснащуватися додатковими елементами та механізмами. Однак у більшості випадків саме ці складові є її основою. Завдяки настільки простий компонуванні электросковорода володіє величезним запасом міцності, що вкрай важливо для закладів громадського харчування. У добре обладнаній їдальні, кафе або ресторані ви обов'язково зустрінете таке кухонне обладнання.

Якщо ви вже зрозуміли, що електричні сковороди дають значну перевагу в сфері ресторанного бізнесу, то перед тим як купити товар, підберіть модель, збалансовану за параметрами ціна і якість. Так ви зумієте раціонально вкласти кошти, а виробнича ланцюжок отримає новий імпульс для роботи і знайде ефективну складову. Можна бути впевненим, що промислова опрокидывающаяся сковорода стане прекрасним доповненням до вашої кухні!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner