Столи для піци і саладетты
Одним з найбільш затребуваних обладнання для професійної кухні є холодильний стіл – саладетта і столи для піци, використовувані для збереження інгредієнтів для готування страв, а також для зберігання вже готової їжі. Обладнання поєднує в собі відразу два типи столу: стіл з охолоджувальною робочою поверхнею і вбудованими гастроемкостями; стіл з охолоджуючим шафою. Такое расположение рабочего места и камеры для не долгосрочного хранения продтоваров, полуфабрикатов, напитков делает холодильный стол для ресторана эффективным оборудованием для любой современной кухонной ниши, ведь персоналу не приходится тратить время на поиски продуктов в отдельностоящих холодильных камерах.
Холодильний стіл для піци, салатів, сирів, напоїв та інших страв не займає багато місця на кухонному приміщенні. У нашому асортименті представлено компактне обладнання для ресторанів і піцерій — холодильний стіл - саладетта з вмонтованим салат баром, а також саладетта, вбудована в лінію роздачі харчування, що забезпечує поетапне приготування їжі.
Зручність користування столом холодильним досягається завдяки наявності в охолоджувальній камері спеціальних полиць, висувних кошиків, відсіків. Дверцята можуть бути оснащені фіксаторами.
Пропонуємо вам продукцію Tefcold — холодильне обладнання для ресторану, піцерії та їдальні, відповідає суворим європейським стандартам якості. Вироби виконані з нержавіючої сталі, тому володіють високою міцністю, стійкістю до різного роду навантажень. Купуйте за розумною ціною у компанії DSTO-resto!