Печі конвекційні
Конвекційні печі: налагоджене виробництво, задоволені клієнти, успішний бізнес
Бізнес - це в першу чергу обладнання, персонал і унікальність продукту. Кожна складова незамінна. Персонал не може компенсувати відсутність якісного обладнання. Продукт не вийде унікальним і якісним, смачним і ароматним без професійної техніки. Конвекційні печі - обов'язкове придбання для власників ресторанного та обслуговуючого бізнесу, які хочуть масштабуватися, але як і раніше випускати максимально якісну продукцію.
Професійна конвекційна піч – мабуть, самий зручний обладнання для забезпечення потреб невеликих виробництв. З її допомогою можна готувати хлібобулочні, кондитерські та інші вироби. Використовують такі печі практично повсюдно: в ресторанах, кафе, невеликих пекарнях, закладах фаст-фуду та ін
Конструкція такого агрегату являє собою ємність з Тенами та електроприводом, постійно нагнітає в камеру гаряче повітря. Зазвичай нагрівальні елементи розташовуються навколо вентилятора, який забезпечує циркуляцію повітря по всьому об'єму печі, завдяки чому забезпечується рівномірне прогрівання і скорочується термін приготування продуктів.
Електричний конвектомати (піч): 7 причин купити негайно
Професійна конвекційна піч - запорука вашого успішного і швидкого обслуговування, того, що всі ми звикли називати простим зрозумілим словом сервіс. Для даного обладнання характерні такі особливості:
- Обов'язковий елемент будь-пекарні або кондитерської, ресторану або іншого закладу, в якому готують свою їжу.
- Дозволяє готувати відразу кілька страв у різному режимі. Випікати, тушкувати запікати, смажити - для всього цього не потрібні окремі модулі техніки. Все можна реалізувати завдяки одній конвекційної печі, причому одночасно.
- Скорочення загальної швидкості приготування страв на 30%, можливість масштабування виробничих процесів.
- Рівномірне приготування страв, можна не турбуватися про горінні або подання сирого продукту.
- Можливість розміщувати одночасно декілька ємностей в одній конвекційної печі. Причому смаки і аромати страв не будуть переходити один одному.
- Приготування різних видів продуктів і великої кількості страв у відповідності з усіма нормами.
- Кілька режимів конвекції, порівняно низьке енергоспоживання.
Принцип роботи промислової конвекційної електричної печі, яку ми готові доставити вас в будь яку точку України, відрізняється наступній етапністю: первинна обробка сухим повітрям, вторинна - обробка парою при температурі до 300 градусів за Цельсієм, і завершальна - робота в комбінованому режимі, взаємодія на продукт сухого повітря і пари.
Промислова професійна конвекційна піч для громадського харчування: як вибрати і купити
У конвекційних печей маса переваг. Але головне те, що в пекарнях, кондитерських і точках живлення воно незамінне. Навіть у тому випадку, якщо заклад невеликий і немає необхідності в тому, щоб одночасно обслуговувати величезні черги з відвідувачами, є необхідність у його придбанні. Хоча б у силу захисту іміджу закладу, дотримання гігієнічних умов праці на рівні.
Що стосується вибору печі, то при його здійсненні варто керуватися наступними характеристиками.
- Масштаби виробництва і плани щодо розширення виробничих потужностей. Якщо бізнес-завдання незначні - можна спокійно брати промислову конвекційну піч для кафе або обладнання об'ємом до 32 л. Для великого виробництва - більш значний обсяг (до 380 л).
- Чим більше годинна навантаження в день, тим потужніше потрібен агрегат для вирішення ваших завдань. Високопотужні професійні конвекційні печі для громадського харчування - вибір тих кафе і ресторанів, в яких є необхідність в постійному, циклічному приготуванні продукції.
- Кількість робочих рівнів може досягати 40. Чим їх більше, тим продуктивніше і функціональніше піч. Вона дозволяє одночасно готувати десятки страв, на що не здатний жоден працівник.
- Тип управління. Можна купити повністю автоматичні професійні конвекційні печі, які кухареві практично не потрібно додатково обслуговувати. Можна купити електромеханічні, якщо бюджет обмежений.
- Наявність функцій конвекції і парозволоження. Так можна буде максимально урізноманітнити своє меню.
- Тип живлення. Один і той же професійний конвектомати для створення випічки і інших популярних страв може бути газовим, електричним. Варто орієнтуватися на найбільш вигідний енергоносій і місце розміщення на кухні.
- Можливість самоочищення промислової професійної конвекційної печі. Корисний варіант для тих, у кого план роботи персоналу розписаний похвилинно. Є конвектоматы, які самоочищаються після завершення трудового дня і в процесі виконання завдань. Але вони підтримують чистоту тільки внутрішньої сторони печі. Втім, найчастіше саме головне це зовнішня практично не стикається з парами і продуктами, вона зовсім не потребує щоденної повноцінної чищенні.
Конвекционная печь, купить которую мы предлагаем по выгодной цене для создания выпечки, запекания птицы, приготовления первых и вторых блюд, станет отличной инвестицией в бизнес (кафе, ресторан и пр.). Это оборудование было и будет в цене, его легко в будущем продать, оно отличается длительным сроком эксплуатации и при правильном использовании будет служить десятилетиями. Если и инвестировать в бизнес - то нужно сперва покупать оборудование, которое нужно для автоматизации производственных процессов.
Итак, купив конвекционную печь, вы сможете очень быстро приготовить практически любое блюдо.
- Представленные в этом разделе конвекционные печи сделаны из нержавеющей стали.
- Благодаря выпускному клапану, который регулирует повышение/понижение давления и уровень увлажнения паром, повар может эффективно управлять процессом приготовления.
- Печь может иметь различные габариты и производительность.
- В некоторых моделях имеются дополнительные функции.
Всі моделі конвекційних печей, продаж яких здійснюється в нашому магазині, відрізняються високою надійністю, довговічністю і простотою управління.
Телефонуйте! Організуємо доставку всій Україні!