Теплове обладнання
Багатофункціональний теплове обладнання
Ефективна робота кухні неможлива без професійного обладнання.
У нас ви знайдете теплове обладнання з багатим функціоналом
від провідних європейських і українських брендів.
ТОП продажів
пароконвекционная Пекти UNOX XVC 305E
Температурний режим від +30С до +260С, можлива змішана готування: конвекція і пар.
Плита промислова електрична 4-х конф. з духовкою TECNOINOX
Основна перевага моделі — наявність термостата, що дозволяє раціонально використовувати електроенергію.
Піч для піци CUPPONE TZ430/1M
Електрична однокамерна піч розрахована на 4 піци діаметром 250 мм, має під з кордиеритовых цегл.
Фритюрниця настільна Sirman ELDORADO 5*2
Оснащена термостатом і захисним зондом вимикання, кошик посилена,
в комплект входить кришка.
Теплове обладнання для серйозних навантажень |
Стійкість |
Довговічність |
Спеціалізоване обладнання |
Ергономічний дизайн |
Безпека |
Вибрати |
DSTO-RESTO-НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР
Все обладнання надходить
безпосередньо від виробника
Надаємо вигідні знижки
в індивідуальному порядку
Гарантуємо виконання
замовлень точно в термін
Розглянемо додаткові умови і пропозиції
Пропонуємо безкоштовне зберігання на складі
Низькі ціни обладнання «з перших рук»
Гарантія якості на весь товар 1 рік
Наш асортимент
Пароконвектомати | ✓ | ✓ | Жарочні поверхні | |
Печі конвекційні | ✓ | ✓ | Сковороди перекидні | |
Печі для піци | ✓ | ✓ | Фритюрниці промислові | |
Плити промислові | ✓ | ✓ | жарочні Шафи пекарські | |
Весь асортимент |
Схема роботи
1 | Замовлення на сайті | 4 | 50% передоплата |
2 | Безкоштовний візит замірника | 5 | Доплата |
3 | Безкоштовний прорахунок | 6 | Відвантаження і установка |
Ефективне і надійне теплове обладнання
для підприємств громадського харчування можна вибрати і придбати нижче.
З усіх питань проконсультуємо і допоможемо підібрати оптимальний варіант!
Теплове обладнання: вибір професійної техніки в нашому інтернет-магазині DSTO-resto
Успіх сучасного ресторану або кафе визначає сукупність декількох факторів. Це асортимент і якість страв, особливості обслуговування, інтер'єр і екстер'єр, цінова політика та ін Але якщо відвідувачам довелося довго чекати своє замовлення, то навряд чи вони повернуться іще раз туди, де витратили даремно свій час. Їжу потрібно приготувати не тільки якісно, але і максимально швидко. А без спеціального обладнання зробити це неможливо. Сучасне теплове обладнання для професійної кухні – це невід'ємна складова процвітання підприємства.
Вимоги до професійного тепловому обладнанню
Теплове обладнання для кафе та ресторанів – це оснащення, до якого пред'являються особливі вимоги. Воно повинно відповідати наступним критеріям:
- багатофункціональність: меню закладу може включати велику кількість блюд, що готуються різними способами. Встановлювати окремі прилади, які можуть тільки варити, пекти, смажити або тушкувати, нераціонально. Це невигідно як економічно, так і з точки зору використання робочої площі. Сучасні ж прилади можуть не тільки справлятися з різними завданнями, але і робити це одночасно. Прикладом такого теплового обладнання можуть служити пароконвектомати, в яких на декількох рівнях можна готувати страви різними способами;
- економічність: наявність великої кількості теплового обладнання на кухні призводить до значних енерговитрат. Виробники постійно працюють над зменшенням енергоємності приладів. Якщо оснастити кухню закладу сучасним тепловим обладнанням, то можна буде отримати істотну економію при оплаті енергоресурсів;
- надійність: теплового обладнання на підприємствах громадського харчування найчастіше доводиться функціонувати в кілька змін і без вихідних. Звичайно ж, професійна техніка повинна бути надійною і витривалою. У процесі її виготовлення використовуються матеріали і комплектуючі високої якості;
- простота у догляді: дотримання санітарно-гігієнічних норм – одна з обов'язкових умов функціонування закладів громадського харчування. Теплове обладнання, як правило, вимагає частого чищення, особливо якщо в процесі готування використовується жир. Саме тому при розробці приладів цього типу особлива увага приділяється тому, щоб зробити їх максимально простими у догляді;
- компактність: знову ж таки, мова піде про раціональної організації простору на кухні. Прилади потрібно розмістити таким чином, щоб до кожного з них був вільний доступ у будь-який час. Це можна зробити завдяки тому, що при зростаючій функціональності виробникам вдається зменшувати габарити техніки;
- безпека: з тепловими приладами працюють люди, тому забезпечення техніки безпеки – актуальне завдання. Сучасне теплове обладнання забезпечується різноманітними датчиками температури, запобіжними клапанами, теплоізоляційними покриттями, захисними кожухами та іншими пристосуваннями.
Купити теплове обладнання для барів, кафе і ресторанів, яке відповідає всім перерахованим вище вимогам, можна в інтернет-магазині DSTO-resto. Ми пропонуємо техніку, якій довіряють кращі шеф-кухарі у всьому світі.
Асортимент теплового обладнання DSTO
Компанія DSTO-resto займається постачанням професійного обладнання в Україну понад 10 років. Що стосується теплової техніки, то в каталозі нашої компанії представлені наступні види товарів:
- пароконвектомати;
- конвекційні печі;
- печі для піци;
- промислові плити;
- жарочні поверхні;
- сковороди перекидні;
- жарочні, розстоєчні і пекарські шафи;
- промислові фритюрниці;
- подові печі;
- ротаційні печі;
- харчові столи;
- харчоварильні котли та ін
Ми пропонуємо не тільки сучасне обладнання, але і співробітництво з питань створення або модернізації будь-якого підприємства громадського харчування в Харкові і регіонах. Забезпечення повної сервісної підтримки клієнтам – одне з переваг співпраці з нами. При необхідності до вас будуть спрямовані сертифіковані фахівці для обслуговування обладнання, яке проводиться безкоштовно впродовж гарантійного терміну.
За час роботи нашими клієнтами стали багато підприємств громадського харчування Харкова. Але ми також співпрацюємо і з клієнтами з Києва, Львова, Одеси, Дніпра та інших міст України. Будь теплове обладнання може бути доставлено в регіони в короткі терміни. Ми гарантуємо якість, функціональність і довговічність своєї продукції.