Кошик
26 відгуків
+380 (66) 803-98-98
+380 (98) 837-34-50
+380 (96) 933-38-88
вул. Греківська, 5, Харків, Україна
Кошик
ОБЛАДНАННЯ ТА МЕБЛІ ДЛЯ ЇДАЛЕНЬ І РЕСТОРАНІВ

Фритюрниці промислові

в виде галереив виде списка

Професійні фритюрниці: швидке та якісне приготування страв

Картоплю можна сміливо назвати нашим другим хлібом і багато його вживають не тільки як друге блюдо, але і як перше. Варена, запечена або інший вид цього коренеплоду - улюблена їжа багатьох людей. Смажити картоплю в сковороді почали багато років тому, і навіть зараз це блюдо залишається найпопулярнішим. Процес його приготування набагато спростився завдяки появі сучасної побутової техніки. Основним представником серед цих кухонних приладів є фритюрниця. Як і будь електрообладнання дану категорію товарів можна умовно розділити на ті, які призначені для домашнього використання і на більш професійні моделі, що використовуються у виробничих цілях. В даному розділі мова піде про промислових фритюрниці, які використовують в кафе і ресторанах Харкова.

Професійні фритюрниці - своєрідна родзинка багатьох закладів громадського харчування в Харкові

У Харкові багато супермаркетів, кафе, ресторани та інші заклади громадського харчування пропонують своїм відвідувачам меню, в асортименті якого є страви із смаженої картоплі. В такому разі, неможливо обійтися без використання професійної фритюрниці. Ця чудо-техніка значно спрощує і прискорює процес приготування. А це є важливим чинником при обслуговуванні клієнтів у кафе і ресторанах Харкова, адже таким чином можна максимально швидко подати замовлене відвідувачем блюдо. Незважаючи на те, що головне завдання професійної фритюрниці полягає у приготуванні страв з картоплі, в ній можна смажити інші продукти, такі як цвітна капуста, гриби або пампушки. Тому в Харкові та інших містах України попит на професійні моделі фритюрниць дуже великий.

Страви, приготовані у фритюрі, хоч і славляться своєю калорійністю і малої корисністю, тим не менш, дуже смачні. Іноді так хочеться побалувати свої смакові рецептори соковитою котлеткою, хрустким чебуреком або пончиком. Для того щоб фритюр став одним з козирів вашого закладу, рекомендуємо придбати фритюрницю професійну для кафе, ресторану. У нашому електронному каталозі присутні різні моделі фритюрниць. У вас є можливість підібрати той варіант, який ідеально підійде саме для вашої кухні.

Компанія DSTO-resto пропонує фритюрниці промислові наступних типів:

  • фритюрниці електричні настільні (одинарні та подвійні, з різним обсягом робочих ємностей і різної виробничої можливістю);
  • газові фритюрниці настільні (стануть в нагоді там, де є складності з електропостачанням).

Компанія DSTO-resto займається реалізацією професійних фритюрниць та інших елементів обладнання для барів і ресторанів, виготовлених виключно з якісної нержавіючої сталі. Адже цей матеріал на відміну від багатьох інших абсолютно безпечний, якщо говорити про контакт з харчовими продуктами. Скрупульозно відбираючи тільки кращі зразки обладнання для бару, пекарні, ресторану, їдальні, супермаркету, кафе, кондитерської, готелю, ми дбаємо про репутацію своїх клієнтів і здоров'я відвідувачів їхніх закладів. Купуйте меблі та обладнання для оснащення ресторану на нашому сайті за мінімальними цінами! Створюйте оптимальні умови для роботи на професійній кухні!

Основні характеристики промислових фритюрниць, що використовуються в кафе і ресторанах

Перш ніж купити професійну фритюрницю, необхідно ознайомитися з основними параметрами і критеріями, на які потрібно звернути увагу. В першу чергу це:

  • потужність: основний принцип роботи промислової фритюрниці полягає в тому, що спеціальний нагрівальний елемент доводить масло до необхідної температури і таким чином забезпечується термообробка продуктів. Ефективність даного нагрівального елемента і температура смаження залежать від потужності електрообладнання. У Харкові можна купити фритюрниці потужністю від 800 до 2000 Вт. Професійні моделі володіють більш високою потужністю на відміну від побутових електроприладів;
  • об'єм чаші та її внутрішнє покриття: процес приготування фритюру полягає в тому, що всі необхідні інгредієнти поміщають в миску, наповнену олією і саме в ній відбувається процес смаження. Від розміру чаші залежить витрата масла, необхідний для того, щоб приготувати страву, а також кількість продуктів, що отримується на виході. Професійні фритюрниці можуть мати чаші об'ємом від 5 до 12 і більше літрів. Слід зазначити, що в Харкові можна купити моделі фритюрниць, в яких можна смажити їжу без масла або, точніше, з його мінімальним використанням. Важливим аспектом є також покриття чаші. Воно повинно бути якісним і практичним. Антипригарне покриття позитивно впливає на роботу пристрою, так і на якість приготування;
  • кількість ванн: професійні фритюрниці можуть мати не одну, а цілих дві ванни для смаження. Це дозволяє одночасно готувати різні страви, наприклад, в одній ємності смажити картоплю чи капусту, а в другій гриби. Така функція може бути корисна для великих ресторанів і супермаркетів Харкова.
  • наявність фільтрів: процес смаження завжди супроводжується появою деяких запахів і диму. Спеціальні фільтри, які використовуються в промислових фритюрниці служать для запобігання поширенню сторонніх запахів в приміщенні. Такі масляні фільтри практично завжди поставляються разом з пристроєм і можуть бути як знімними, так і незнімними, а також мати один або кілька шарів захисту. Найбільш ефективними є мультифильтры, які складаються з декількох шарів захисних матеріалів. Крім фільтрів запахів, існують також фільтри для очищення масла, але такі пристрої зазвичай не входять до комплекту устаткування і їх треба буде придбати окремо.

На додаток до вищесказаного, при виборі промислової фритюрниці рекомендуємо звернути увагу на такі нюанси, як:

  • легкість збірки і розбирання конструкції: професійні фритюрниці необхідно регулярно промивати, тому буде зручно, якщо більшість деталей промислового приладу будуть знімними;
  • система зливу масла: у виробничих умовах дуже важливо, щоб професійне обладнання мало зручну систему зливу. Це спростить догляд за електроприладом і дозволить більш економно витрачати масло;
  • автоматичне вимкнення: більшість виробничих фритюрниць мають функцію автоматичного вимкнення, яка дозволяє відключити пристрій через певний час;
  • функція «холодний пол»: ця характеристика допомагає підтримувати більш низьку температуру в нижній частині чаші фритюрниці, що перешкоджає підгоряння їжі;
  • наявність вікна перегляду: дозволяє візуально контролювати процес приготування.

Це, мабуть, основні характеристики промислових фритюрниць, які можна купити в магазинах Харкова та інших міст України.

Професійна фритюрниця: виробниче обладнання від компанії DSTO-resto вибір професіоналів

Купити виробничу фритюрницю в Харкові можна на сайті магазину DSTO-resto. При виборі моделі також не забудьте звернути увагу на тип фритюрниці. Це може бути модель, яка залежить від газопостачання або ж це буде електрообладнання. Газові професійні фритюрниці призначені для великих об'ємів. В кафе і ресторанах часто використовують електричні настільні моделі, які більш компактні і універсальні. Як правило, професійні фритюрниці виготовляють з нержавіючої сталі. Цей матеріал вважається найбільш прийнятним для приготування продуктів харчування. Широкий асортимент нашого магазину дозволить вам зробити правильний і економічно виправданий вибір. Не пропустіть свій шанс придбати професійну фритюрницю за вигідною ціною.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner