Лінії роздачі харчування
- Холодильний елемент для салатів на 2 ємності GN 1/1, 1000/700/1400 мм, одна полиця 7902347 515 ₴Під замовлення
- Прилавок холодильний для салатів у лінію роздавання 1500/700/1400 мм, дві полиці 7902953 026 ₴Під замовлення
Лінії роздачі з нержавійки
Вибирайте з трьох варіантів: бюджетні, лінії середньої цінової категорії або проекти преміум класу.
Виставковий зал-склад в Харкові — все можна побачити в живу.
Доставка по всій Україні, гарантія 1 рік.
Знижки 35%!
Акція на неліквідний марміт других страв ціна знижена на 35% щодо прайса
Марміт розпродаж →
Акція на неліквідну лінію роздачі ціна знижена на 35% щодо прайса
Лінії роздачі розпродаж →
Рекомендуємо!
Лінії самообслуговування
У наявності стандартні моделі і варіанти індивідуальних проектів.
Матеріал нержавіюча сталь, гарантія 1 рік.
Лінії роздачі харчування
Загальна довжина 5,7 м, 2 марміту, прилавок для підносів і касове місце.
Можливі додаткові опції і комплектація.
Особливості нашої продукції | |
Все в наявності всі товари на сайті вже чекають вас на нашому складі в Харкові | |
Великий вибір — майже 70 найменувань виробів для обладнання ліній роздач | |
Сертифікат вся продукція має сертифікат якості і гарантію 12 місяців | |
Акційні пропозиції — ми розпродуємо неліквідні, але абсолютно нові товари регулярно | |
Якість виконання — для виготовлення ліній роздач використовується міцна нержавіюча сталь | |
Подивитися обладнання |
DSTO побудуємо бізнес разом!
1 | Демонстраційний зал Приходьте познайомитися ближче з нашими виробами! |
2 | Безкоштовна доставка і монтаж в Харкові Ми зробимо за вас всю роботу насолоджуйтеся результатом. |
3 | Грамотна консультація Наші менеджери і майстри мають багаторічний досвід роботи. |
Вибирайте з представлених нижче деталей ліній роздачі, і пам'ятайте, ви завжди можете замовити
у нас індивідуальний проект, щоб зробити свій заклад унікальним!
Лінія роздачі: відмінний внесок у розвиток власного кулінарного справи
Якщо ви вирішили відкрити ресторан або кафе, то в якості оснащення варто використовувати виключно професійне обладнання. В їдальні та інших закладах громадського харчування готують набагато частіше і в більших масштабах, ніж на домашній кухні. Професійним кухарям доводиться працювати при підвищеній вологості і температурі. У таких умовах варто використовувати надійне обладнання, яке зроблено з високоякісних міцних матеріалів, здатних успішно витримати дані навантаження.
Лінія роздачі харчування – це один з елементів професійної кухні. Найчастіше дане обладнання використовується у закладах самообслуговування, міні-ресторанах. Воно призначене для зберігання і роздачі готової їжі (різних страв, напоїв тощо), а також для забезпечення клієнтів столовими приладами.
Лінія роздачі: особливості конструкції
Комплектація такого оснащення залежить від меню кафе або їдальні, кількості відвідувачів та форми обслуговування. В компанія DSTO ви зможете купити наступне обладнання:
- готові лінії роздачі і самообслуговування;
- окремі елементи (охолоджувані прилавки, марміти, касові вузли та ін);
- гастрономічні ємності (зручні резервуари, які використовуються для готування, зберігання та презентації страв).
Лінії роздачі харчування, які представлені у веб-каталозі нашої компанії, характеризуються такими особливостями:
- всі елементи конструкції виконані з міцної нержавіючої сталі;
- у нашому інтернет-магазині представлений величезний вибір спеціального професійного кухонного обладнання для кафе та їдальні (бюджетного чи преміум-класу);
- доступна ціна. На сайті фірми DSTO ви зможете придбати виключно справжнє брендове обладнання для лінії роздачі за оптимальною вартістю, оскільки наша компанія є офіційним представником перевірених компаній.
Ми гарантуємо якість своєї продукції і наявність всіх необхідних сертифікатів. Наша компанія забезпечує всім покупцям швидку доставку в будь-яку точку країни. Також ми пропонуємо безкоштовні монтажні роботи в Харкові. Завдяки регулярним розпродажів кожен клієнт зможе придбати якісну лінію роздачі за низькою ціною. З допомогою надійного обладнання для закладів громадського харчування ви легко реалізуєте свої бізнес-ідеї.
Лінія роздачі: невід'ємний елемент кулінарного бізнесу
В той час, коли процес кулінарної майстерності завершено, страви приготовані і сервіровані, потрібно приступати до їх подачі клієнту. У більшості випадків замовлення виносять офіціанти, однак сьогодні все більша кількість кафе та інших закладів громадського харчування вважають за краще встановлювати у залах лінії роздачі. Цей варіант організації процесу обслуговування відвідувачів стає вельми популярним за рахунок своєї ергономічності та ефективності. Грамотно складені та розміщені модулі істотно прискорюють оборот відвідувачів і оптимізують працю персоналу. Лінії роздачі для кафе виконують такі завдання:
- служать місцем для короткочасного зберігання приготовленої їжі (салатів, перших і других страв, десертів, кондитерських виробів, напоїв);
- зберігають смакові якості продукції;
- забезпечують хороший огляд і презентацію виставлених страв;
- скорочують трудові і тимчасові витрати, необхідні на обслуговування кожного відвідувача окремо.
Лінії роздачі харчування стають сполучною ланкою між кухнею їдальні або кафе та обіднім залом. Виставлені у вітринах страви демонструються відвідувачам в кращому світлі, провокуючи їх на покупку. Клієнти можуть наочно вивчити асортимент, вибрати вподобану їжу і напій і віднести їх за свій столик.
Як відбувається формування лінії роздачі?
Вибираючи обладнання для лінії роздачі харчування, необхідно враховувати розмір і форму приміщення, в якому ви плануєте організувати систему самообслуговування. Також важливу роль у цій справі відіграє асортимент страв їдальні або кафе, а також прохідність закладу та кількість посадкових місць. Зокрема, якщо ресторан розрахований на 150 осіб, а оборотність кожного місця становить приблизно 2 рази в годину, то найбільш оптимальним буде придбати і встановити дві лінії роздачі з 3-4 касами. Вітрини можуть вибудовуватися в пряму або вигнуту лінію, а також розташовуватися у вигляді окремо розташованих модулів. Це дає можливість підлаштовуватися під особливості приміщення, а також втілювати дизайнерські задумки. Збираючись придбати лінію роздачі для їдальні, варто дотримуватися таких рекомендацій:
- Розставляти модулі лінії роздачі слід в такому порядку, щоб відвідувач спочатку міг вибрати закуску і салат, потім суп і друге блюдо, а після десерт.
- Прилавок зі столовими приладами варто розмістити або в самому початку роздавальної лінії або в її кінці перед касою.
- Бажано, щоб всі модулі ліній роздачі були об'єднані спільною направляючої для підносів для максимальної зручності користувачів.
- Потрібно простежити, щоб крайки на елементах лінії роздачі були підігнутими всередину або ретельно зачищені для забезпечення безпеки як відвідувачів, так і персоналу.
- Зовнішній вигляд обладнання для роздачі в їдальні повинен відповідати дизайну приміщення. Благо, що сучасний асортимент обладнання від перевірених виробників це дозволяє.
Лінії роздачі для їдальні, купити які пропонує наш інтернет-магазин, є найоптимальнішим і швидким способом оптимізувати роботу обіднього залу. Страви зберігаються у відповідному температурному режимі, а всі санітарно-гігієнічні норми залишаються дотримані. Обладнання для лінії роздачі працює справно, а деякі моделі пристроїв починають пищати, якщо настройки збиваються. Це дає можливість персоналу оперативно відреагувати, щоб зберегти смакові і якісні характеристики харчових продуктів. Ціни на лінії роздачі для їдальні залежать від особливостей обладнання. Кожен зможете підібрати обладнання, яке буде відповідати потребам закладу і очікуванням його власників.