Охолоджувані Прилавки
Охолоджувані прилавки і вітрини – холодильне обладнання, яке використовується для зберігання, демонстрації і продажу кондитерських виробів, третіх страв, салатів, нарізок, холодних закусок.
Конструкційно це охолоджуваний прилавок зі стільницею, вмонтованою в охолоджуючу ванну.
Температура регулюється в певному діапазоні (зазвичай від +1 до +10 градусів), що дуже зручно, якщо необхідно пристосувати різні прилавки під зберігання різних страв і напоїв.
У верхній частині холодильного прилавка може бути влаштована полку, яка використовується для демонстрації страв і напоїв, що не потребують охолодження.
На самому прилавку є знімна напрямна для підносів, також передбачена комплектація гастроемкостями.
Представлені в нашому магазині охолоджувані прилавки зроблені з нержавіючої сталі. Вони можуть мати різну кількість ємностей, продаватися разом з холодильним боксом або без нього.
Можливо також виробництво нестандартних охолоджуваних прилавків за індивідуальним замовленням, доставляємо обладнання по всій Україні.
Співпрацюючи з нами, ви отримуєте сучасні довговічні і рішення по самій вигідною в регіоні ціні. Телефонуйте!
- Холодильний елемент для салатів на 2 ємності GN 1/1, 1000/700/1400 мм, одна полиця 7902347 515 ₴Під замовлення
- Прилавок холодильний для салатів у лінію роздавання 1500/700/1400 мм, дві полиці 7902953 026 ₴Під замовлення
Холодильні прилавки: види та особливості вибору
Вибір і закупівля холодильного обладнання — пріоритетне завдання при відкритті торгових підприємств і закладів громадського харчування. Воно необхідне для того, щоб не тільки зберігати продукти і готові страви, але і демонструвати їх відвідувачів і покупців. Охолоджувані прилавки — один з видів такого обладнання. Його використовують в магазинах, торгових центрах, кафе, ресторанах, кондитерських і в інших закладах.
Конструктивні особливості та види холодильних вітрин
Холодильні вітрини — це спеціалізовані прилавки, стільниці яких охолоджуються статичним або динамічним способами. Вони бувають відкритими і зі скляними стінками Використання такого обладнання має цілий ряд переваг:
- створюють ідеальні умови для безпечного зберігання і демонстрації продуктів, що швидко псуються, так як температуру стільниць холодильних прилавків можна налаштувати в залежності від виробничих потреб;
- наявність прозорих стінок (або їх повна відсутність) і підсвічування дозволяють демонструвати товари і готові страви з вигідного ракурсу, тим самим привертаючи увагу клієнтів і відвідувачів;
- для виготовлення холодильних прилавків використовуються сертифіковані матеріали — нержавіюча сталь та скло. Вони практичні і довговічні, прості у догляді;
- для установки і підключення обладнання не потрібно проведення складних монтажних робіт — їх досить підключити до мережі. При необхідності це обладнання можна переставити в інше місце;
- охолоджувані вітрини та прилавки представлені великою різноманітністю модифікацій. Їх можна підібрати під потреби будь-якого бізнесу.
Компанія DSTO виготовляє стандартні охолоджувані прилавки та обладнання за індивідуальними проектами. Ви можете замовити у нас вітрини будь-яких розмірів і комплектації.
Види охолоджуваних прилавків
У торгівлі і сфері громадського харчування використовуються різні види охолоджуваних прилавків. Їх можна класифікувати за такими ознаками:
- тип конструкції: відкриті і закриті прилавки. Перші найчастіше використовуються на лініях самообслуговування, щоб відвідувачам було зручно брати самостійно салати, другі та інші страви, а також товари. Перевага закритих вітрин полягає в тому, що вони зберігають продукти довше свіжими;
- температурні показники: прилавки холодильні вітрини поділяються на низькотемпературні, середньотемпературні і комбіновані. В низькотемпературних моделях можна встановити параметри від 0 до –10 С (іноді до –18 С). Їх використовують для зберігання замороженої риби, м'яса, напівфабрикатів, морозива тощо вітрини Середньотемпературні мають показники від 0 до +10 С. Вони призначені для викладки ковбасних виробів, сирів, кисломолочних і молочних продуктів, кондитерських виробів, копченої та в'яленої риби, наїдків, салатів тощо Це один з найбільш затребуваних видів обладнання. Температурні показники в комбінованих моделях можна встановити від –5 до +5 С. Вони зручні тим, що їх легко налаштувати для зберігання тих чи інших продуктів в різні сезони і в залежності від температури в приміщенні;
- призначення: універсальні і вузькоспеціалізовані охолоджувані вітрини та прилавки. Спеціальне обладнання призначений, наприклад, для продажу ролів і суші, риби на крижаній подушці, салатів та інших готових страв, шоколаду, кондитерських виробів і ін
Сучасні вітрини та прилавки відрізняються красивим і різноманітним дизайном.
Вибір прилавків для салатів, напівфабрикатів та іншої продукції
Якщо вам потрібно купити охолоджувані прилавки і вітрини, то потрібно врахувати наступне:
- вид бізнесу: це може бути торгівля або заклад громадського харчування;
- спеціалізація закладу: наприклад, для суші-барів знадобляться суші-кейси, а для кондитерських — спеціальні гірки;
- торговельна площа: іноді при бажанні розмістити максимальну кількість товарів власники магазинів та інших приміщень не залишають місця для вільного пересування покупців;
- вигляд і дизайн вже наявного обладнання: торговий зал виглядає набагато привабливіше, якщо всі вітрини, холодильники і прилавки виконані в одному стилі;
- комплектація: наявність різних полиць, гастроємкостей, підсвічування і інших деталей значно підвищує функціональність прилавків.
Купити охолоджувані вітрини та прилавки виробництва компанії DSTO можна за доступними цінами і з доставкою по всій Україні.