М'ясорубки професійні
М'ясорубки професійні
Страви з м'ясного та рибного фаршу присутні в меню практично будь-якої кухні світу, тож незалежно від формату закладу громадського харчування і його спеціалізації виробнича електрична м'ясорубка — обладнання необхідне й навіть незамінне. Пельмені і котлети, манти і ковбаси, голубці, хінкалі і фрикадельки — перераховувати страви, до складу яких входить фарш, можна дуже довго. Головне, що професійна м'ясорубка, якщо ви правильно підібрали її потужність і інші характеристики, повністю вирішить всі проблеми з переробкою м'ясних і рибних продуктів.
Промислова м'ясорубка, як правило, виготовляється з нержавіючої сталі, що гарантує їй найвищі експлуатаційні характеристики. Якісне обладнання для ресторанного бізнесу відрізняється надійністю, міцністю, легко миється, не піддається корозії, і до того ж дуже довговічне. Тому тим, хто збирається придбати професійну м'ясорубку для їдальні або ресторану в Києві і інших містах України, можна дати перевірений рада — довіряйте свій вибір тільки солідному виробнику. Тоді ціна обладнання, навіть якщо вона порівняно висока, окупиться в найкоротші терміни, і вам не доведеться витрачатися на дорогий ремонт.
Професійна м'ясорубка для громадського харчування — ключові критерії вибору
Промислова м'ясорубка для їдальні, що працює від електричної мережі, оптимізує виробничі процеси на кухні і досить відчутно. Від традиційної побутової техніки професійну модель відрізняють габарити, маса і продуктивність. Головними орієнтирами вибору конкретної моделі з широкого асортименту компанії DSTO зазвичай стають вимоги виробництва, технічні характеристики і ціна пристрою. Розглянемо детальніше ключові моменти вибору, щоб полегшити купівлю відповідного обладнання.
- Вага і габарити професійного агрегату. Сучасні моделі відрізняються високою функціональністю, при цьому вони зовсім не громіздкі. Тим не менш вага потужного промислового апарату може досягати 70 кг
- Продуктивність промислової м'ясорубки визначається кількістю кілограм переробленого м'яса в годину. В залежності від індивідуальних потреб закладу громадського харчування можна придбати агрегат, що виробляє за годину 70, 140, 350 або навіть 700 кг фаршу.
- Матеріалом м'ясорубки може служити алюміній, нержавіюча сталь чи високоякісні сплави.
- Номінальна споживана потужність. Ця характеристика обов'язково указується в техпаспорті вироби і визначає витрату електроенергії. Треба зазначити, що сучасні професійні м'ясорубки, як правило, досить економічні.
- Безпека і додаткові опції. За безпечну експлуатацію агрегату відповідають запобіжники та інші елементи, а будь-які додаткові опції або насадки істотно збільшують функціональність виробничої електричної м'ясорубки. Так, наприклад, вона може одночасно служити овочерізкою або терткою для подрібнення горіхів і сухарів.
- Рівень шуму. Це питання слід уточнювати при замовленні промислового обладнання, хоча сучасні м'ясорубки в переважній більшості працюють практично безшумно.
Дуже важливо, щоб всі складові частини професійної м'ясорубки для їдальні, які вступають в контакт з продуктами харчування, легко від'єднувалися від основи для очищення. Ці деталі можна мити в посудомийній машині.
Актуальні пропозиції професійного обладнання для закладів громадського харчування від компанії DSTO
М'ясорубки промислові професійні обов'язкові на будь-якій кухні ресторану, кафе або їдальні. Ми пропонуємо вам працювати з універсальними м'ясорубками електричними, що значно спрощує і прискорює робочий процес і не вимагає від вас надмірних фізичних зусиль. Від потужності цього агрегату і якості його заточування різальних ножів залежить якість обробки м'яса.
Наше обладнання має лаконічну і зрозумілу конструкцію, тому оперативно виконає наступні завдання:
- приготовить фарш з різноманітних продуктів;
- подрібнить котлетну масу;
Професійні м'ясорубки для закладів громадського харчування, виробництва, кафе, ресторану мають функції реверсного обертання шнека і звичайно ж захист від непередбаченого включення.
У нашому асортименті представлені м'ясорубки від різних виробників:
- М'ясорубки Sirman — обладнання з Італії, дуже компактний і простий в управлінні.
- М'ясорубки МІМ — творіння білоруської компанії Торгмаш. Добре переносять перепади напруги електроланцюга, невибагливі, довговічні, прості в обслуговуванні.
Види виробничих м'ясорубок для кафе, їдалень і ресторанів
Електричні промислові м'ясорубки розраховані на тривалий період роботи в безперебійному режимі, але вибір оптимально відповідного варіанту передбачає розуміння особливостей обладнання з різних категорій.
- Стандартні або класичні м'ясорубки для кафе та їдалень. Продуктивності 70-140 кг в годину цілком достатньо для задоволення запитів невеликого підприємства громадського харчування, де щоденне навантаження не б'є рекорди відвідуваності. Стандартна комплектація недорогих промислових апаратів включає ніж, решітку, стрижень з гвинтовою гранню і певне число допоміжних деталей.
- Полуунгеры. Агрегати з середньою продуктивністю 160-180 кг в годину крім решітки і гвинтового шнека оснащені двосторонніми основним і підрізним ножами для більш якісного подрібнення продуктів. У комплектації полуунгеров, розрахованих на заклади громадського харчування з середнім навантаженням, входить значна кількість різних запчастин.
- Унгеры. Такие профессиональные машины оснащены большим набором различных ножей и функциональных элементов. Они позволяют за один проход получать огромное количество высококачественного фарша тонкого помола. Особенности установки ножей и решеток обеспечивают двойную или даже тройную нарезку сырья. Используются мясорубки типа унгер в крупных столовых и ресторанах, а также в супермаркетах.
Свяжитесь с нами, и мы предоставим вам самое прогрессивное оборудование для ресторана, супермаркета, мясного производства, мясного цеха по приемлемой цене!