Кошик
26 відгуків
+380 (66) 803-98-98
+380 (98) 837-34-50
+380 (96) 933-38-88
ОБЛАДНАННЯ ТА МЕБЛІ ДЛЯ ЇДАЛЕНЬ І РЕСТОРАНІВ
Кошик

Столи холодильні

в виде галереив виде списка

Холодильний стіл – універсальне рішення для професійної кухні

Сьогодні кожен розвивається ресторанний бізнес для успішної та продуктивної роботи повинен забезпечити себе високоякісним кухонним обладнанням. Наявність різноманітних пристосувань для якісного приготування страв допоможе збільшити авторитет закладу та зробити зручною роботу персоналу.

Одним з найбільш затребуваних пристроїв на сучасній кухні є холодильний стіл. Цей агрегат буде вигідним і практичним придбанням для будь-якої точки громадського харчування і стане надійним помічником на кухні за рахунок своєї ергономічності і компактності.

Великий асортимент холодильних столів для ресторанів представляє вам інтернет-магазин компанії DSTO. Тут ви можете купити холодильне обладнання, яке відрізняється вигідним співвідношенням ціна-якість, забезпечує безперервність роботи вашого ресторану і гарантує дотримання санітарних норм приготування їжі.

Стіл-холодильник: практичне поєднання на кухні

Холодильний стіл – універсальне обладнання, яке відноситься одночасно і до нейтрального, і до холодильного. У нього дві функції – служити в якості повноцінної робочої поверхні і зберігати продукти харчування. Розташування робочого місця над холодильною камерою дуже практично і ефективно, воно дає можливість максимально оптимізувати роботу персоналу, оскільки усі необхідні продукти у них завжди під рукою.

Фахівці стверджують, що наявність холодильного обладнання на професійній кухні ресторану, підвищує продуктивність роботи кухаря допомогою швидкого виконання замовлення.

На такому столі зручно і компактно розміщуються необхідні продукти: фрукти, риба, сир, м'ясо, всі маніпуляції відбуваються ефективно і швидко.

холодильний стіл можна покласти не тільки продукти і напівфабрикати, але і готові страви. Холодильні столи купують для приготування, короткочасного зберігання і віддачі страв. Особливо зручно таке рішення для закладів громадського харчування, які в силу специфіки своєї діяльності не можуть розрахувати точні обсяги готової продукції, затребуваної в певний проміжок часу.

  • Зазвичай температурний режим в таких столах варіюється від +12 до -2 градусів.
  • Деякі з моделей, представлених на нашому сайті, мають функцію авторозморожування.
  • Стіл може бути укомплектований дверима і ящиками. Двері можуть бути глухими або прозорими.
  • Столи виготовлені з нержавіючої сталі.

Ми пропонуємо холодильні столи від виробника Tefcold, гарантуємо найпривабливіші ціни на устаткування і організуємо доставку з Харкова в Київ і по всій Україні.

Холодильні столи ставляться до професійного обладнання, тому вони відрізняються високою довговічністю і в умовах постійної експлуатації не вийдуть з ладу, а будуть працювати тривалий час. Для таких холодильників характерна:

  • підвищена зносостійкість;
  • тривалий термін служби;
  • стійкість до механічних пошкоджень;
  • високий моторесурс холодильника;
  • простота і зручність у використанні.

Корпус холодильного столу, так само як і стільниця виготовляється з нержавіючої сталі високої якості. Такий матеріал виготовлення має свої переваги:

  • стійкість до корозії;
  • міцність;
  • стійкість до впливу агресивного середовища;

Нержавіючий сплав у своєму складі не містить речовин, які вступають у хімічну реакцію з тими чи іншими продуктами і напоями, тому використання на кухні охолоджуваного столу абсолютно безпечно.

Різновиди та призначення холодильних столів

Наш інтернет-магазин пропонує широкий модельний ряд холодильників у різних конструктивних рішеннях:

  • універсальні моделі;
  • морозильні столи;
  • охолоджувальні столи для піци.

До універсальних моделей відносяться холодильні агрегати для зберігання і оброблення будь-яких продуктів з розпашними дверима і висувними ящиками, а також конструкції з розсувними скляними дверима. Використання скла і наявність підсвічування допомагає побачити, що знаходиться всередині шафи. Такі холодильники мають середньотемпературну режим (від 0 до +10С) і зберігають упаковані або поміщені в закриті ємності страви, закуски, салати, напої та готові страви.

Серед стандартних холодильних столів існують моделі з охолоджуваною або не охолоджуваної стільницями. Перші, в основному, застосовуються в м'ясних, рибних і кондитерських цехах ресторанів, а другі – служать додатковою робочою поверхнею для обробки різних продуктів.

Морозильні столи – це моделі, які поєднують у собі стіл та морозильну камеру. Їх ще називають низькотемпературними, вони підтримують температурний режим від -10 °C до -20 °C, і відмінно зберігають заморожені продукти.

Холодильний стіл для піци

Піца сьогодні посідає одне з лідируючих місць в меню багатьох ресторанів, кафе і піцерій. Саме популярність цієї страви вимагає правильного його приготування, а це можливо лише за наявності відповідного обладнання. Тому холодильні столи для піци є лідером продажів для різних закладів громадського харчування.

У холодильних агрегатах для піци, пропонованих компанією DSTO, є двері і ящики, призначені для зберігання необроблених продуктів і заготовок з тіста. Тут передбачені гастроємкості (може бути від 3 до 10 шт.), в яких зберігаються продукти для начинки піци.

Потужність холодильного столу для піци залежить від його розмірів, однак для цих холодильників характерно низьке споживання енергії. Всі столи для піци підтримують температуру від +2 °C до +10 °C.

Конструкція холодильних столів для піци обов'язково передбачає стільницю з нержавійки, на якій обробляють продукти для заготівок. Завдяки тому, що температура поверхні постійно підтримується тісто до неї не прилипає.

Існують моделі холодильних столів для піци, підвищеної функціональності, в них гастрономічні ємності для інгредієнтів вмонтовані в стільницю. Це значно скорочує час приготування піци, оскільки всі заготовки знаходяться під рукою.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner