Кошик
28 відгуків
+380577333888
+380988373450
+380668039898
УкраїнаХарківська областьХарківул. Грековская, 5
Кошик
DSTO ОБОРУДОВАНИЕ И МЕБЕЛЬ ДЛЯ СТОЛОВЫХ И РЕСТОРАНОВ
Шпилі під дека GN 1/1, фото 1
Шпилі під дека GN 1/1, фото 2Шпилі під дека GN 1/1, фото 3Шпилі під дека GN 1/1, фото 4

Шпилі під дека GN 1/1

5 254 грн.

  • Під замовлення
  • Код: 64003
Шпилі під дека GN 1/1
Шпилі під дека GN 1/1Під замовлення
5 254 грн.
Купити
+380577333888
офис с 10.00 до 19.00
  • +380988373450
    офис с 10.00 до 19.00
  • +380668039898
    офис с 10.00 до 19.00
Купити
+380577333888
офис с 10.00 до 19.00
  • +380988373450
    офис с 10.00 до 19.00
  • +380668039898
    офис с 10.00 до 19.00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шпилі під дека GN 1/1 ― важливий незамінний аксесуар кондитерського цеху.

Шпиль кондитерський, або як деякі ще називають шпилька під дека, стелаж з направляючими ― все це назви однієї і тієї ж одиниці меблів, що представляє собою конструкцію з нержавіючої сталі, в основі якої труба 30х30 мм, до якої на певній відстані приварені напрямні під деко.

Напрямні під деко ― це куточок з нержавіючої сталі, як правило 20х20 мм Один край куточка приварений до трубному каркасу, а на інший край лягає деко своїм днищем.

Відстань між трубами і є показником розміру дека. Кількість направляючих в стандартному виконанні ― 18 шт. При цьому відстань між направляючими/листами по висоті дорівнює 85 мм. Якщо для Вашого виду продукції необхідно більшу відстань, то є два варіанти: зменшувати кількість направляючих, що призведе до невеликого зниження вартості, або використовувати шпиль не на повну місткість. Тоді Ви не втратите в продуктивності на перспективу, якщо вирішите поміняти тип выпекаемого продукту.

Шпиль передбачає в основі чотири колеса з поворотним механізмом і стопором. Діаметр коліс 100 мм.

І трохи про засади використання: кондитерські стелажі застосовуються в кондитерських і пекарських цехах для накопичення і зберігання заготовок в деках перед наступною випічкою. Шпиль зручний тим, що на одній ділянці підприємства відбувається його наповнення виробами та тимчасове зберігання, якщо це потрібно; а далі шпилька перекочується в выпечной ділянку і поступово розвантажується в конвекційну або подовую піч. Таким чином на одному елементі компактно і сортовано зберігаються напівфабрикати, що незаперечно зручніше і последовательней, ніж накопичення дек на столах або звичайних стелажах.

Висновок і порада: не економте на такому незамінного виробі з нержавіючої сталі!

Щоб купити шпиль кондитерський або інше обладнання для кондитерського цеху в Харкові, Києві, Сумах, Полтаві, Львові, Одесі, Кіровограді, Кривому Розі, Херсоні та в інших містах, а також отримати додаткову інформацію, Ви можете зв'язатися з нами за телефонами 096 9-333-888, 057-7-333-888.

Характеристики
Основні
Кількість рівнів18
ЗастосуванняДля гастроємкостей
Кількість поворотних коліс4 шт.
За типом конструкціїНерозбірна
Кількість коліс оснащених гальмом2 шт.
Країна виробникУкраїна
Габаритні розміри
Висота1650 мм
Діаметр коліс100 мм
Ширина570 мм
Довжина382 мм
Користувацькі характеристики
розмір листа530х325 мм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 5 254 грн.
  • Спосіб упаковки: картон, стрейч