Станція бармена — це багатофункціональний елемент ресторанної меблів, призначений для забезпечення максимально комфортних умов для роботи бармена. Дуже часто бармен — це не просто людина, що готує коктейлі. Спритні рухи рук бармена, подбрасывающего і подхватывающего на льоту шейкер, віртуозно нарізає фрукти і жонглює пляшками з алкоголем, заворожують клієнтів і закликають відвідувати даний заклад знову і знову. Але всього цього може і не відбутися, якщо в артиста барної стійки не буде відповідного місця для повноцінного шоу.
Станція бармена виготовляється з нержавіючої сталі, так як безпосередньо контактує з харчовими продуктами. Конструкція станції розроблена таким чином, щоб все необхідне було під рукою. Комплектація станції передбачає наявність:
-
гастроємкостей для фруктової нарізки;
-
ємностей для льоду і крижаної крихти;
-
підвісних полиць для розміщення пляшок;
-
відсіків для зберігання соків та інших напоїв;
-
підставки під міксер;
-
рукомийника;
-
отвори для сміття.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Габаритні розміри | |
Глибина | 790 мм |
Висота | 850 мм |
Глибина мийки | 250 мм |
Ширина | 1200 мм |
- Ціна: 14 073 ₴