Кошик
26 відгуків
+380 (66) 803-98-98
+380 (98) 837-34-50
+380 (96) 933-38-88
ОБЛАДНАННЯ ТА МЕБЛІ ДЛЯ ЇДАЛЕНЬ І РЕСТОРАНІВ
Кошик

Професійне обладнання для барів і кафе у Харкові - правила вибору

Професійне обладнання для барів і кафе у Харкові - правила вибору

Для кожного ділової людини, який збирається будувати і розвивати бізнес у сфері громадського харчування - відкривати кафе у Харкові або будь-якому іншому місті України, вибір професійного обладнання для свого закладу - завдання першорядної важливості. При існуючому рівні конкуренції в сфері ресторанного бізнесу (а він надзвичайно високий) власники барів і кафе не можуть собі дозволити випустити з уваги ні один нюанс, який дає шанс підвищити якість і ефективність обслуговування клієнтів. Мінімальні втрати в комфорті відвідувачів або продуктивності праці співробітників обертаються втратою прибутку і великих можливостей для прогресу.

Обладнання для кав'ярні від столових приладів до барної стійки зобов'язана відповідати найсуворішим сучасним стандартам і вимогам щодо якості, безпеки та естетики. В об'ємному каталозі нашого інтернет-магазину ви зможете вибрати і купити за оптимальним для ринку України цінами професійне обладнання для кафе - високоякісне, ергономічне, довговічне і функціональне.

Професійне обладнання для кафе і барів-03

Яким має бути професійне обладнання для кафетерію Харкова та інших міст?

Обладнання для кафе служить візитною карткою будь-якого закладу, незалежно від його класу і розмірів. Тому воно неодмінно має:

  • мати універсальний дизайн і органічно вписуватися в будь-який інтер'єр;
  • забезпечити відвідувачам максимальний комфорт;
  • працівникам гарантувати зручність в експлуатації та ефективну роботу;
  • бути міцним, стійким і надійним;
  • бути стійким до зношування, легко митися і чиститися.

Укомплектувати професійну кухню обладнанням для кав'ярні, бару чи ресторану - задача складна, що вимагає скрупульозного і глибоко індивідуального підходу. Необхідно врахувати безліч чинників, щоб бари або кафе у Харкові змогли стати чітко і безперебійно працюючими механізмами, які приносять задоволення відвідувачам і прибуток власнику. Мало кому з бізнесменів-початківців вдається самостійно впоратися з цією задачею, найчастіше їм доводиться звертатися за допомогою до фахівців. Ми пропонуємо своїм замовникам повноцінну сервісну підтримку - від безкоштовної консультації по підбору потрібної техніки для кафе та розробки проекту до гарантійного обслуговування.

Щоб визначити конкретний список замовлень, слід правильно розставити орієнтири:

  • визначитися з концепцією закладу громадського харчування;
  • скласти "портрет" своєї споживчої аудиторії;
  • оцінити різноманітність запланованого меню (список страв і напоїв);
  • врахувати площа приміщення кав'ярні або бару, технічні умови і т. д.;
  • визначитися з бюджетом і кордонами фінансових можливостей.

Комплекти обладнання, необхідного для літнього кафетерію в Харкові, пивного бару у Київі або кондитерської в Одесі і суші-бару у Львові, буде відрізнятися дуже суттєво. Щоб визначитися з базовим набором професійної техніки і з додатковим обладнанням, необхідно вникнути в специфіку кав'ярень, кафе і барів.

Обладнання для кав'ярні - специфіка закладу

Кафе і бари в Харкові, будь-якого профілю вони не були, чим би не спеціалізувалися, відрізняються переважно невеликими габаритами. Якщо компактність закладу - це один з ключових її параметрів, значить, необхідно придбати обладнання для кафе, яке буде володіти максимально можливої функціональністю. Мінімум площі і максимум корисних функцій - ось перше правило вибору. Відштовхуючись від вимоги універсальності, можна приступати до розгляду асортименту за всіма ключовими категоріями.

Базове теплове обладнання для кухні:

  • пароконвектомат (техніка не найдешевша, зате з успіхом замінює мікрохвильову піч, плиту з духовкою і деякі інші прилади) ;
  • електричні, газові або індукційні плити;
  • паста-кукер;
  • конвекційні, мікрохвильові печі;
  • фритюрниці;
  • грилі;
  • жарочні поверхні;
  • електрочайники.

Холодильне обладнання:

  • холодильник з морозильним відділенням (програма-мінімум);
  • холодильні столи і шафи;
  • морозильні скрині і шафи;
  • льодогенератори;
  • холодильні вітрини;
  • фризер для морозива.

Нейтральне обладнання:

  • виробничі столи, шафи і полиці (для кафе оптимальним варіантом буде стіл-ванна і стіл з полицями);
  • мийні ванни, як альтернатива посудомийних машин;
  • барні станції;
  • стелажі;
  • витяжні зонти.

Багатофункціональна електромеханічна техніка:

Базовий набір з самого необхідного обладнання для кав'ярні може істотно зрости, якщо у кафе чи ресторану велика площа, а у ресторатора великі плани на розвиток закладу. Професійна техніка для кафе - це дійсно величезні можливості для побудови успішного процвітаючого бізнесу в Харкові і будь-якому іншому місті України.

Переваги професійного обладнання для кафе і барів

Якість обслуговування клієнтів в кафе або барі залежать від функціональності барного обладнання та його безперебійної надійної роботи. Чим крутіше кухонна техніка в ресторані, чим вона різноманітніше, тим ширше меню і кращий сервіс. Кожному, хто збирається придбати обладнання для бару в Харкові і хоче грамотно розпорядитися фінансами, можна дати лише одну пораду - вкладати кошти виключно на професійну техніку і не намагатися економити за рахунок покупки дешевих аналогів. Переваги професійного обладнання для кухні на практиці стають очевидні в перші ж години експлуатації:

  1. Створення багатофункціональної робочої зони за допомогою професійного обладнання перетворюється в творчу і приємну завдання. Грамотне зонування простору і комбінація різних елементів дозволить розмістити на кухні кафе, бару чи ресторану є все необхідне для повноцінної роботи.
  2. Виконана з високоякісної нержавіючої сталі обладнання забезпечить ефективну роботу персоналу та належну якість приготовленої їжі.
  3. Унікальна конструкція кожного виду устаткування персоналу забезпечує вільний доступ до всіх поверхонь для догляду та миття.
  4. Довговічність і зносостійкість обладнання.
  5. Стійкість поверхонь до постійного протирання і агресивних миючих засобів.
  6. Надійність і тривалий термін служби фурнітури.
  7. Можливість заміни окремих елементів, які піддаються найбільш інтенсивному впливу.
  8. Екологічність усіх елементів.
  9. Лаконічний універсальний і елегантний дизайн, здатний прикрасити собою будь-яке кухонне приміщення.
  10. Можливість гарантовані виробником терміни виконати заміну обладнання, якісний ремонт або реставрацію по необхідності.

Вкладені в професійну техніку гроші досить швидко можуть окупитися, як показує досвід. Міцні матеріали, унікальні технічні рішення, здатність піддаватися високих і регулярних навантажень без наслідків для ефективності експлуатації - всі ці якості роблять покупку надійної фірмової техніки для кафе і барів вигідним і доцільним рішенням.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner