Теплове та холодильне обладнання з нержавіючої сталі – запорука рентабельності підприємства громадського харчування
Кожен досвідчений власник будь-якого закладу громадського харчування напевно знає, що успіх його бізнесу безпосередньо залежить від наявності на його кухні професійного кухонного обладнання з нержавіючої сталі. Адже саме з його допомогою вдасться приготувати якісні і смачні страви, що, в свою чергу, принесе його підприємству величезну популярність. Крім того, завдяки подібній оснащенні кухні вийде одночасно створити найбільш оптимальні умови для зберігання продуктів, значно скоротити час приготування їжі, а також знизити витрати на електроенергію. А це означає, що в будь-який момент власник кафе, ресторану чи будь-якого іншого закладу громадського харчування може істотно оптимізувати його роботу за допомогою установки на харчоблоці промислового кухонного обладнання, яке представлено на сучасному ринку наступними групами:
- холодильне: морозильні камери, холодильні шафи, ларі і т. д.;
- теплове: пристосування, використовувані в процесі смаження і варіння;
- електромеханічне: інструменти, необхідні для початкової обробки продуктів;
- меблі з нержавіючої сталі: стелажі, мийки, обробні столи та ін.
Безперечно, все воно повинно бути в кожному закладі, де є кухня. Однак особливу цінність для підприємств громадського харчування являє холодильне та теплове обладнання з нержавіючої сталі. Перше дозволить як слід подбати про свіжість продуктів, а друге – приготувати будь-яку страву максимально швидко. Завдяки цьому клієнт закладу залишиться ситим і задоволеним. А значить, не тільки повернеться до нього знову, але і порекомендує його друзям і знайомим. Але де ж у Харкові та інших містах України придбати одночасно недороге і надійне промислове теплове та холодильне обладнання з нержавіючої сталі для кухні? А зробити це можна в інтернет-магазині DSTO-Resto. Адже ми здійснюємо продаж подібного оснащення безпосередньо від виробників, отже, турбуватися про його якості і ціні вам не доведеться. Однак перш ніж здійснити подібну покупку, важливо розібратися в його особливостях і зрозуміти, яким вимогам він має відповідати.
Теплове та холодильне обладнання для закладів громадського харчування: тонкощі вибору
Безсумнівно, вибір будь-якого харчового обладнання з нержавіючої сталі – завдання не з легких, яка вимагає особливої відповідальності. Теплове та холодильне обладнання теж не виняток. Щоб підібрати для закладів громадського харчування в Харкові або інших регіонах країни найбільш підходяще кухонне обладнання, вдало поєднує в собі конструкторське рішення, потрібний дизайн, якість і ціну, в процесі вибору варто враховувати наступні моменти:
- формат закладу і асортимент страв: від цього залежатиме, якому виду оснащення віддати перевагу. Так, наприклад, якщо ви задумали відкрити кав'ярню або кондитерську, то вам не обійтися без спеціальної печі для випікання різних смаколиків, а також без холодильників для їх зберігання;
- площа харчоблоку: його габарити диктують кількість кухонного обладнання. Адже тільки на незагроможденной кухні персоналу буде зручно працювати;
- кількість посадочних місць: це обумовлює рівень завантаження та обсяг теплового, холодильного та морозильного обладнання з нержавійки. Якщо ви власник великого ресторану, в якому багато посадочних місць, зупиніться на більш потужному промисловому обладнанні великих розмірів. А для невеликого кафе краще купити установки менших розмірів. Крім того, недостатня кількість варочно-жарильних поверхонь і холодильників не дозволить видавати готові страви вчасно, що, в свою чергу, змусить клієнта довше чекати замовлення. Тоді як їх надлишок призведе до простою пристроїв, що стане причиною нерентабельності закладу.
Тому перш ніж придбати в Харкові та інших містах України професійне холодильне або теплове обладнання з нержавійки, досконально зважте кожен з перерахованих вище пунктів. Це дозволить не тільки обзавестися потрібною технікою для закладів громадського харчування, але і застрахуватися від зайвих розтрат.
Теплове обладнання для їдалень, кафе і ресторанів: основний асортимент
У будь-якому закладі громадського харчування, де відбувається приготування гарячих страв і випічки, не обійтися без такого кухонного обладнання з нержавіючої сталі:
- жарочних шаф і поверхонь: їх вартість варіюється в залежності від кількості секцій і листів в них;
- плит: вони можуть бути газовими і електричними. Ціна такого теплового обладнання залежить від різних параметрів: починаючи від кількості нагрітих поверхонь і закінчуючи потужністю;
- теплових столів: деякі заклади громадського харчування, перш ніж видати готові страви клієнтам, зберігають їх на кухні. Для цих цілей ідеально підійдуть теплові столи. Вони дозволять зберегти температуру їжі в необхідних межах;
- пароконвектомата: завдяки йому, кухареві вдасться одночасно впоратися відразу з декількома процесами, пов'язаними з бланшуванням, спекотною і навіть запіканням продуктів. Завдяки тому, що подібний прилад складається з декількох секцій, запахи різних страв, які готуються в ньому, ніколи не змішаються. Що стосується його вартості, то на неї впливає потужність приладу і його місткість;
- харчового котла: він може бути як стаціонарним, так і перекидним. І той і інший вид такого промислового обладнання з нержавійки стане в нагоді для приготування не тільки борщів, буйабеса або будь-яких інших перших страв, але і гарячих напоїв. Ціна котла прямо пропорційна його об'єму.
А купити в Києві та регіонах професійне теплове обладнання з нержавіючої сталі для їдальні, ресторану, кафе чи інших підприємств громадського харчування можна в інтернет-магазині DSTO-Resto. Тут не тільки величезний вибір подібного оснащення, але і максимально прийнятні ціни на нього.
Холодильне і морозильне обладнання для підприємств громадського харчування: видове різноманіття
Холодильне і морозильне обладнання напевно присутній на кожній професійній кухні будь-якого закладу громадського харчування, незалежно від його розміру і спеціалізації. І більш того, його відсутність є порушенням санітарних норм, за яким слід адміністративна відповідальність. Тому на будь-якому харчоблоці повинні бути:
- холодильні та морозильні шафи: вони використовуються для зберігання продуктів;
- морозильні ларі і вітрини: їх застосовують для зберігання замороженої продукції;
- шафи шокової заморозки: вони призначені для розміщення і зберігання великої кількості продуктів;
- льодогенератори: їх призначення – виробництво льоду: гранульованого та кубикового.
Це і інше професійне холодильне обладнання, виробництвом якого займаються відомі виробники, ви знайдете в інтернет-магазині DSTO-Resto. А скільки одиниць техніки придбати у нас, залежить від розміру вашого закладу громадського харчування. Так, наприклад, для зберігання продуктів в невеликому кафе у Харкові вистачить одного холодильного шафи. Тоді як для великого ресторану в Києві, крім кількох холодильників, також знадобляться шафи шокової заморозки та морозильні ларі.
Професійне теплове та холодильне обладнання з нержавіючої сталі для закладів громадського харчування: основні вимоги
Що стосується основних вимог до професійного теплового і холодильного устаткування з нержавіючої сталі, яке призначене для установки на харчоблоці закладів громадського харчування, то вони, безперечно, кардинально відрізняються від тих, що пред'являються до обладнання, що використовується на домашній кухні. А саме:
- надійність і довговічність: з огляду на те, що професійне кухонне обладнання піддається величезній навантаженні, воно повинно виготовлятися з високоякісних матеріалів. Завдяки цьому турбуватися за його зносостійкість не доведеться;
- продуктивність і функціональним: як правило, у великих ресторанах або кафе одночасно готується велика кількість страв, а це значить, що харчове обладнання має бути продуктивним і функціональним. Це дозволить вчасно задовольнити потреби в їжі кожного клієнта;
- стійкість до різного впливу: професійна кухня – це приміщення з підвищеною вологістю і високим температурним режимом. Тому будь-яке кухонне обладнання, в тому числі і теплове, а також холодильне, повинно виготовлятися з матеріалів, стійких до корозії і утворення цвілі.
Всім цим вимогам відповідає харчове теплове та холодильне обладнання з нержавійки, представлене в інтернет-магазині DSTO-Resto.
Холодильне та теплове обладнання з нержавійки: переваги покупки в DSTO-Resto
В даний час купити теплове та холодильне обладнання з нержавіючої сталі – не проблема. Проте все воно є надійним і довговічним? В інтернет-магазині DSTO-Resto ви напевно знайдете промислове холодильне та теплове обладнання для закладів громадського харчування, яке прослужить десятиліття. Адже ми постачаємо подібну техніку в Україну вже протягом 10 років без нарікань від клієнтів. Крім того, всі установки, представлені в нашому каталозі у величезному асортименті, є сучасними розробками світової індустрії з виробництва кухонного обладнання, завдяки яким не тільки вдасться полегшити процес приготування страв, але й вийде зробити його набагато швидше.
Ще один незаперечний плюс придбання обладнання для професійної кухні у нас – повна сервісна підтримка протягом усього терміну гарантії. І головне – відвідавши наш інтернет-магазин, крім холодильної та теплової техніки, тут ви зможете придбати будь-яке інше промислове обладнання з нержавійки, в тому числі і торгове.
- Печі для піци — правильний вибір для розвитку бізнесуЦіна печі для піци безпосередньо залежить від таких факторів, як бренд, продуктивність, габарити, матеріали.Повна версія статті
- Що таке конвекційна піч для громадського харчування?Головна відмінність конвектомата від традиційних печей — здатність підтримувати в кожній точці підготовлюваного блюда однакову температуруПовна версія статті