Кошик
26 відгуків
+380 (66) 803-98-98
+380 (98) 837-34-50
+380 (96) 933-38-88
вул. Греківська, 5, Харків, Україна
Кошик
ОБЛАДНАННЯ ТА МЕБЛІ ДЛЯ ЇДАЛЕНЬ І РЕСТОРАНІВ

Лінії роздачі харчування

в виде галереив виде списка

Лінії роздачі з нержавійки

Вибирайте з трьох варіантів: бюджетні, лінії середньої цінової категорії або проекти преміум класу.
Виставковий зал-склад в Харкові — все можна побачити в живу.
Доставка по всій Україні, гарантія 1 рік.

Вибрати обладнання

Знижки 35%!

 
-35%

Акція на неліквідний марміт других страв   ціна знижена на 35% щодо прайса
Марміт розпродаж →

 
-35%

Акція на неліквідну лінію роздачі   ціна знижена на 35% щодо прайса
Лінії роздачі розпродаж →

 

Рекомендуємо!

Лінії самообслуговування
У наявності стандартні моделі і варіанти індивідуальних проектів.
Матеріал   нержавіюча сталь, гарантія 1 рік.

Детальніше про лінії →

Лінії роздачі харчування
Загальна довжина 5,7 м, 2 марміту, прилавок для підносів і касове місце.
Можливі додаткові опції і комплектація.

Детальніше про лінії →

Особливості нашої продукції

Все в наявності   всі товари на сайті вже чекають вас на нашому складі в Харкові

Великий вибір — майже 70 найменувань виробів для обладнання ліній роздач

Сертифікат   вся продукція має сертифікат якості і гарантію 12 місяців

Акційні пропозиції — ми розпродуємо неліквідні, але абсолютно нові товари регулярно

Якість виконання — для виготовлення ліній роздач використовується міцна нержавіюча сталь

Подивитися обладнання

DSTO   побудуємо бізнес разом!

1
Демонстраційний зал
Приходьте познайомитися ближче з нашими виробами!
2
Безкоштовна доставка і монтаж в Харкові
Ми зробимо за вас всю роботу   насолоджуйтеся результатом.
3
Грамотна консультація
Наші менеджери і майстри мають багаторічний досвід роботи.

Вибирайте з представлених нижче деталей ліній роздачі, і пам'ятайте, ви завжди можете замовити
у нас індивідуальний проект, щоб зробити свій заклад унікальним!

Лінія роздачі: відмінний внесок у розвиток власного кулінарного справи

Якщо ви вирішили відкрити ресторан або кафе, то в якості оснащення варто використовувати виключно професійне обладнання. В їдальні та інших закладах громадського харчування готують набагато частіше і в більших масштабах, ніж на домашній кухні. Професійним кухарям доводиться працювати при підвищеній вологості і температурі. У таких умовах варто використовувати надійне обладнання, яке зроблено з високоякісних міцних матеріалів, здатних успішно витримати дані навантаження.

Лінія роздачі харчування – це один з елементів професійної кухні. Найчастіше дане обладнання використовується у закладах самообслуговування, міні-ресторанах. Воно призначене для зберігання і роздачі готової їжі (різних страв, напоїв тощо), а також для забезпечення клієнтів столовими приладами.

Лінія роздачі: особливості конструкції

Комплектація такого оснащення залежить від меню кафе або їдальні, кількості відвідувачів та форми обслуговування. В компанія DSTO ви зможете купити наступне обладнання:

  • готові лінії роздачі і самообслуговування;
  • окремі елементи (охолоджувані прилавки, марміти, касові вузли та ін);
  • гастрономічні ємності (зручні резервуари, які використовуються для готування, зберігання та презентації страв).

Лінії роздачі харчування, які представлені у веб-каталозі нашої компанії, характеризуються такими особливостями:

  • всі елементи конструкції виконані з міцної нержавіючої сталі;
  • у нашому інтернет-магазині представлений величезний вибір спеціального професійного кухонного обладнання для кафе та їдальні (бюджетного чи преміум-класу);
  • доступна ціна. На сайті фірми DSTO ви зможете придбати виключно справжнє брендове обладнання для лінії роздачі за оптимальною вартістю, оскільки наша компанія є офіційним представником перевірених компаній.

Ми гарантуємо якість своєї продукції і наявність всіх необхідних сертифікатів. Наша компанія забезпечує всім покупцям швидку доставку в будь-яку точку країни. Також ми пропонуємо безкоштовні монтажні роботи в Харкові. Завдяки регулярним розпродажів кожен клієнт зможе придбати якісну лінію роздачі за низькою ціною. З допомогою надійного обладнання для закладів громадського харчування ви легко реалізуєте свої бізнес-ідеї.

Лінія роздачі: невід'ємний елемент кулінарного бізнесу

В той час, коли процес кулінарної майстерності завершено, страви приготовані і сервіровані, потрібно приступати до їх подачі клієнту. У більшості випадків замовлення виносять офіціанти, однак сьогодні все більша кількість кафе та інших закладів громадського харчування вважають за краще встановлювати у залах лінії роздачі. Цей варіант організації процесу обслуговування відвідувачів стає вельми популярним за рахунок своєї ергономічності та ефективності. Грамотно складені та розміщені модулі істотно прискорюють оборот відвідувачів і оптимізують працю персоналу. Лінії роздачі для кафе виконують такі завдання:

  • служать місцем для короткочасного зберігання приготовленої їжі (салатів, перших і других страв, десертів, кондитерських виробів, напоїв);
  • зберігають смакові якості продукції;
  • забезпечують хороший огляд і презентацію виставлених страв;
  • скорочують трудові і тимчасові витрати, необхідні на обслуговування кожного відвідувача окремо.

Лінії роздачі харчування стають сполучною ланкою між кухнею їдальні або кафе та обіднім залом. Виставлені у вітринах страви демонструються відвідувачам в кращому світлі, провокуючи їх на покупку. Клієнти можуть наочно вивчити асортимент, вибрати вподобану їжу і напій і віднести їх за свій столик.

Як відбувається формування лінії роздачі?

Вибираючи обладнання для лінії роздачі харчування, необхідно враховувати розмір і форму приміщення, в якому ви плануєте організувати систему самообслуговування. Також важливу роль у цій справі відіграє асортимент страв їдальні або кафе, а також прохідність закладу та кількість посадкових місць. Зокрема, якщо ресторан розрахований на 150 осіб, а оборотність кожного місця становить приблизно 2 рази в годину, то найбільш оптимальним буде придбати і встановити дві лінії роздачі з 3-4 касами. Вітрини можуть вибудовуватися в пряму або вигнуту лінію, а також розташовуватися у вигляді окремо розташованих модулів. Це дає можливість підлаштовуватися під особливості приміщення, а також втілювати дизайнерські задумки. Збираючись придбати лінію роздачі для їдальні, варто дотримуватися таких рекомендацій:

  1. Розставляти модулі лінії роздачі слід в такому порядку, щоб відвідувач спочатку міг вибрати закуску і салат, потім суп і друге блюдо, а після десерт.
  2. Прилавок зі столовими приладами варто розмістити або в самому початку роздавальної лінії або в її кінці перед касою.
  3. Бажано, щоб всі модулі ліній роздачі були об'єднані спільною направляючої для підносів для максимальної зручності користувачів.
  4. Потрібно простежити, щоб крайки на елементах лінії роздачі були підігнутими всередину або ретельно зачищені для забезпечення безпеки як відвідувачів, так і персоналу.
  5. Зовнішній вигляд обладнання для роздачі в їдальні повинен відповідати дизайну приміщення. Благо, що сучасний асортимент обладнання від перевірених виробників це дозволяє.

Лінії роздачі для їдальні, купити які пропонує наш інтернет-магазин, є найоптимальнішим і швидким способом оптимізувати роботу обіднього залу. Страви зберігаються у відповідному температурному режимі, а всі санітарно-гігієнічні норми залишаються дотримані. Обладнання для лінії роздачі працює справно, а деякі моделі пристроїв починають пищати, якщо настройки збиваються. Це дає можливість персоналу оперативно відреагувати, щоб зберегти смакові і якісні характеристики харчових продуктів. Ціни на лінії роздачі для їдальні залежать від особливостей обладнання. Кожен зможете підібрати обладнання, яке буде відповідати потребам закладу і очікуванням його власників.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner